bursa de marfa Fii pe piata!     


                                            
Home  |  De ce bursademarfa.ro?  |  Adaugă cerere/ofertă  |  Contact

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE (TCU)

Acesta este un acord intre administratorii site-ului www.bursademarfa.ro si dumneavoastra ca utilizator al informatiilor prezente pe acest site ("Vizitator").

Prin vizitarea www.bursademarfa.ro inseamna ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare in caz contrar incetati vizitarea www.bursademarfa.ro!

Administratorii site-ului www.bursademarfa.ro isi rezerva dreptul de a lua oricare dintre urmatoarele masuri, in orice moment si indiferent de motiv, in legatura cu Vizitatorii site-ului:
- restrictionarea sau suspendarea accesului pe site, in oricare dintre sectiunile acestuia;
- schimbarea, stergerea, mutarea, suspendarea sau restrictionarea paginilor sau serviciilor disponibile pe site;
- refuzul de a inregistra materialele pe care dumneavoastra le puteti trimite pe site, mutarea sau stergerea acestora;
- dezactivarea sau stergerea conturilor Vizitatorilor sau modificarea acestora.

1. INFORMATIILE EXISTENTE PE SITE
Informatiile de pe site sunt disponibile cu scop informativ si acestea pot contine erori pentru care www.bursademarfa.ro nu poate fi facut raspunzator. Este de datoria Vizitatorului sa se asigure inainte de initierea oricaror tranzactii comerciale de corectitudinea si acuratetea informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru anunturile de vanzare si cumparare publicate pe site apartine autorilor lor.
Contactati autorii anunturilor pentru informatii exacte!

www.bursademarfa.ro nu este o platforma de tranzactionare online ci un site pentru publicarea anunturilor de vanzare si cumparare de marfa, scopul sau fiind sa reuneasca intr-un loc comun vanzatorii si cumparatorii, in vederea initierii tranzactiilor si negocierilor intre acestia. www.bursademarfa.ro nu participa in niciun fel la realizarea efectiva a tranzactiilor si nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pierderi sau daune ce ar putea rezulta, direct sau indirect, din sau in legatura cu utilizarea site-ului www.bursademarfa.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Incercam sa mentinem un nivel decent al exprimarii si o calitate cat mai buna a continutului dar nu putem garanta acest lucru. Ne rezervam dreptul de a sterge sau modifica informatiile trimise de Vizitatori dar nu ne asumam aceasta obligatie.

In anumite cazuri serviciile noastre pot include comunicarea unor mesaje prin email (comunicate, mesaje administrative). Acestea nu pot fi considerate spam si nu pot fi total dezactivate deoarece fac parte din modul de lucru cu dumneavoastra. Unele mesaje pot contine reclame. De asemenea, pe site vor fi afisate reclame comerciale.

www.bursademarfa.ro nu isi asuma responsabilitatea privind informatiile postate pe site de catre alte persoane.

2. DREPTURI DE AUTOR
Materialele prezentate pe situl www.bursademarfa.ro sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi la marca sau alte drepturi de proprietate intelectuala. Incalcarea acestor drepturi poate atrage raspunderea legala.
Informatiile, fotografiile si orice alte elemente existente pe site nu pot fi reproduse sub nici o forma, fara acordul www.bursademarfa.ro.

3. SITE-URI, PRODUSE SAU SERVICII ALE UNOR TERTE PARTI
Siteul www.bursademarfa.ro contine anunturi comerciale, oferte, descrieri ale unor companii, link-uri catre alte site-uri detinute de terte parti, materiale publicitare, recomandari sau descrieri ale unor produse sau servicii ale unor terte parti. Includerea acestora pe site nu reprezinta o garantie pentru calitatea acestora. Nu ne asumam, in niciun fel, raspunderea pentru eventualele daune produse dumneavoastra in relatia cu aceste terte parti. Eventualele plati, cereri de informatii, corespondenta, reclamatii sau alte actiuni legate de relatia dumneavoastra cu aceste terte parti nu ne privesc in niciun fel.

Raspunderea pentru calitatea marfurilor si serviciilor revine INREGRAL vanzatorilor si prestatorilor de servicii. Ca Vizitator sunteti de acord sa tineti www.bursademarfa.ro in afara oricaror conflicte legale (juridice) ce pot sa se iveasca in urma tranzactiilor sau prestarii serviciilor. Este de datoria Vizitatorului sa se asigure de acuratetea informatiilor (eventual sa apeleze vanzatorii sau prestatorii telefonic pentru confirmari sau pentru verificarea existentei vanzatorului sau prestatorului de servicii).

Analizele, comentariile si opiniile exprimate de terte persoane prin intermediul sitului bursademarfa.ro reprezinta punctul de vedere al autorilor acestora si nu angajeaza in nici un fel raspunderea bursademarfa.ro. www.bursademarfa.ro nu isi asuma responsablitatea privind seriozitatea Vizitatorilor sai sau pentru legalitatea actiunilor acestora desfasurate in legatura sau nu cu utilizarea site-ului www.bursademarfa.ro. 4. TIMP DE RASPUNS, DISPONIBILITATEA SITE-ULUI Timpul de acces la datele de pe site, disponibilitatea site-ului si viteza de raspuns pot varia in functie de o serie de factori, pentru care www.bursademarfa.ro nu isi poate asuma responsabilitatea: calitatea conexiunii dumneavoastra la internet, volumele de date accesate la un moment dat, numarul de utilizatori, disponibilitatea serverelor partenerilor de hosting etc. 5. ERORI
Informatiile de pe site pot contine erori. Ca Vizitator puteti raporta aceste erori pe e-mail catre office@bursademarfa.ro.

6. MARCI
Unele denumiri ale unor companii sau produse mentionate pe site pot fi marci inregistrate ale detinatorilor lor. Mentionarea lor pe site se face doar cu scopul unei cat mai complete informari a Vizitatorilor. Drepturile asupra acestor marci raman in totalitate ale detinatorilor lor, lucru recunoscut in totalitate de noi.

7. SIGURANTA UTILIZARII SITE-ULUI DE CATRE COPII
Site-ul nostru este dedicat publicarii de informatii comerciale si nu este destinat copiilor. Facem eforturi sustinute ca site-ul sa fie accesibil neingradit oricaror categorii de varsta, desi site-ul nu este destinat utilizarii de catre copii. In cazul in care descoperiti pe site materiale sau informatii improprii vizualizarii lor de catre copii va rugam sa ne contactati neintarziat pentru a fi inlaturate de pe site!
Totusi, va rugam sa retineti ca acest site nu este destinat copiilor!

8. INTERDICTII

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord sa nu utilizati acest site pentru a:
- prolifera defaimari la adresa unor terte persoane, adresarea de injurii, atacuri la adresa demnitatii persoanei;
- transmite atacuri la adresa persoanei, rasei, religiei sau sexului oricarei alte persoane;
- transmite materiale cu caracter obscen, pornografic, profanator;
- derula activitati ce aduc atingere dreptului la imagine si la intimitate al persoanei;
- transmite materiale sau mesaje indecene, care in mod normal nu pot fi citite sau vizualizate de catre copii chiar daca site-ul nu este, in mod direct, adresat copiilor nu trebuie sa existe nicio interdicitie, din acest punct de vedere, de a permite copiilor accesul pe site pentru informare (pe site se vor gasi materiale pentru incepatori, tutoriale sau alte materiale ce pot fi utilie chiar si copiilor);
- transmite indemnuri pentru incalcarea legii sau orice texte ce pot fi catalogate drept ilegale;
- transmite fisiere care contin virusi informatici sau cod executabil menit sa afecteze negativ computerele unor terte persoane, echipamentele de transmisie sau software-urilor cu care acestea sunt dotate;
- publicarea de materiale publicitare fara acordul nostru;
- publicarea concursuri, spam-uri, scheme de joc piramidale;
- upload-area sau download-are de fisiere care fac obiectul dreptului de proprietate al unei alte persoane, fara acordul explicit al acesteia;
- desfasurarea de actiuni menite sa duca la preluarea controlului asupra conturilor altor persoane, sustragerea datelor personale sau utilizarea, in orice scop, a datelor alor persoane;
- falsificarea sau utilizarea identitatii unei terte persoane, restrictionarea accesului unei alte persoane la datele publice de pe site;
- colectarea sau stocarea de informatii personale ale altor utilizatori ai site-ului.

Aceste restrictii se refera inclusiv la username sau alte date care pot deveni publice.
Accesul neautorizat in sistem utilizand datele altor persoane (userane/parola) sau in orice alt mod sau furtul identitatii unei terte persoane constituie incalcare a legii si poate conduce la suportarea consecintelor.

De asemena, sunteti de acord ca materialele sau mesajele pe care le transmiteti pe site, pe forumuri sau in alte sectiuni ale acestuia sa se incadreze in tematica site-ului sau a respectivului forum.

9. LIMITARI
Avand in vedere faptul ca materialele de pe site sunt publice, oferite de terte parti, acestea trebuie preluate asa cum sunt, fara niciun fel garantii privind utilizarea lor. Desi facem eforturi sustinute in aceasta directie, nu putem garanta functionarea nintrerupta a site-ului sau a serviciilor furnizate. Pot aparea intreruperi in functionare sau pierderi de date, independente de vointa noastra, pentru care nu ne putem asuma responsabilitatea. De asemenea nu ne putem asuma responsabilitatea pentru eventualele daune produse de utilizarea informatiilor de pe site sau de download-area unor fisiere sau alte materiale de pe site.
Este in intregime responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati ca utilizarea materialelor furnizate pe site este conforma cu prevederile legale si cu obiectivele dumneavoastra si ca nu va produce niciun fel de daune, dumneavoastra sau unei terte parti.

10. MODIFICARILE TCU
Ne asumam dreptul de a modifica acesti TCU fara notificare de nici un fel. Este de datoria Vizitatorului sa se asigure ca respecta TCU.

11. PROBLEME LEGALE
Prin www.bursademarfa.ro nu incercam sa incalcam nici o lege, acord ori alta intelegere. In cazul unor probleme legale legate de www.bursademarfa.ro suntem deschisi la rezolvare pe cale amiabila, astfel incat va rugam sa ne contactati.

Va rugam sa cititi si Politica de confidentialitate!

Va multumim!
Echipa www.bursademarfa.ro.