bursa de marfa Fii pe piata!     


                                            
Home  |  De ce bursademarfa.ro?  |  Adaugă cerere/ofertă  |  Contact

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Aceasta este Politica de Confidentialitate aplicata de www.bursademarfa.ro.

Prin vizitarea www.bursademarfa.ro inseamna ca sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate ("PC") in caz contrar incetati vizitarea www.bursademarfa.ro!

1. INFORMATII ANONIME COLECTATE
www.bursademarfa.ro colecteaza, in mod ANONIM, informatii despre sistemul dumneavoastra precum sistemul de operare, browserul utilizat, rezolutia ecranului, referali si alte astfel de informatii statistice. Aceste informatii sunt utilizate in scop statistic pentru a eficientiza accesul la informatiile de pe www.bursademarfa.ro cat si in scop publicitar. Aceste date pot fi facute publice fara acordul dumneavoastra intrucat sunt anonime.

2. INFORMATII PERSONALE. COLECTARE SI UTILIZARE www.bursademarfa.ro respecta confidentialitatea identitatii utilizatorului. In general, utilizatorii pot vizita www.bursademarfa.ro fara a comunica identitatea lor sau a dezvalui orice informatii personale despre ei insisi. In cazurile in care Utilizatorul doreste sa publice informatii comerciale generale despre sine (denumirea si descrierea companiei / nume si prenume pentru persoanele fizice, date de contact, link-uri externe, oferte generale, obiect de activitate) sau anunturi publicitare (anunturi de vanzare sau cumparare, raspunsuri la acestea), aceste informatii vor deveni automat publice prin intermediul site-ului. Aceste informatii vor fi completate in mod voluntar pe site, scopul fiind chiar acela de a deveni publice.
www.bursademarfa.ro va lua toate masurile de siguranta necesare pentru a proteja informatiile non-publice comunicate de dumneavoastra

3. INFORMATIILE OBTINUTE PRIN CONTACTUL CU DUMNEAVOASTRA
La un moment dat este posibil ca dumneavoastra sa ne contactati, ori sa inscrieti un anunt de vanzare sau cumparare, raportati o eroare, in urma carora este probabil sa ne oferiti numele dumneavoastra, adresa de e-mail, si alte informatii cu caracter personal.
Aceste informatii NU vor fi utilizate sub nici o forma pentru distribuire ori vanzare catre terte persoane cat nici pentru publicarea fara acordul dvs. Ne asumam insa dreptul de a va trimite mesaje promotionale strict legate de www.bursademarfa.ro (anuntam o noua facilitate, etc.) dar in nici un caz legat de altceva.

4. SPYWARE SI INTERMEDIARI
Este posibil ca PC-ul dumneavoastra sa contina programe tip SpyWare ori programe ce pot interfera cu modul normal de accesare a www.bursademarfa.ro. Nu suntem raspunzatori pentru eventualele probleme avute de PC-ul dumneavoastra din aceste motive.

Va rugam sa cititi si Termenii si Conditiile de Utilizare!

Va multumim!
Echipa www.bursademarfa.ro.